Vrlo Cafe Racer "kratak"
Vrlo Cafe Racer "kratak"

Video: Vrlo Cafe Racer "kratak"

Video: Vrlo Cafe Racer
Video: PRVA VOŽNJA MOTOROM - Provjera motocikla za prvu vožnju sezone | Motovlog 01 2024, Marš
Anonim

Kao što možete zamisliti, članovi Motorpasión Moto provode mnogo sati čitajući na internetu, blogove, časopise ili članke, vezane za svijet motocikala. I svako od nas imamo svoje favorite gde, kao što je moj slučaj, tražim inspiraciju kada se čini da su me muze napustile. Takođe, ne moram da pređem pola sveta, virtuelno govoreći, da bih pročitao Voromvov blog, koji me nikada ne razočara.

Ne samo da me njegov način pričanja stvari jako zabavlja, već i uvijek vidim zanimljive zanimljivosti poput ovog videa koji vam danas donosim. Umjesto da se zove video, savršeno bi se uklopio u kategoriju kratkih. Naravno, Preporučujem da ga gledate polako, bez žurbeOdmorite se 15 minuta od svakodnevnih obaveza, siguran sam da će vam osmijeh na lice izmamiti gledanje avantura ovog Cafe Racera i njegovog Nortona.

Robert Milton, koji je ime reditelja, recenzira svakodnevne stvari koje se često dešavaju kada se vozite motociklom, kao deca koja vam se rugaju na zadnjem sedištu, vozač koji protestuje pored vas itd… Ali to takođe pokazuje mnoge tipične klišee, kao što je pogled prezira na semaforu kada vidite drugog bajkera da on nije iz vaše "rase".

A vi, s kojom se od ovih slika poistovjećujete ili ste je često viđali?

Preporučuje se: